De NSC Burcht.

De thuisbasis van NSC heeft de toepasselijke naam "De Burcht". Van hieruit strijdt NSC om de eer en het kampioenschap.

Het adres van De Burcht is:

NSC beschikt over drie speelvelden, een kunstgrasveld en een oefenhoek. Het hoofdveld is voorzien van een ruime, overdekte tribune. Veld 2 beschikt over een lichtinstallatie.

Verder zijn er twee kleedaccomodaties met vele kleedruimtes en sanitair. Separate kleedruimtes voor de scheidsrechters en tevens een mooie fitness ruimte met de nieuwste apparatuur.

Ook beschikt NSC over een gezellige kantine, waar NSC de leden en gasten graag ontvangt. Ook is een ruimte speciaal ingericht voor "businessleden" ontvangst. Tot slot zijn er nog aparte ruimtes voor het dagelijks bestuur en jeugdcommissie.