Hoofdsponsor

Voituron

Sponsors

Schoonderbeek CV
Rabobank Randmeren
Gijtenbeek Beheer
De Vries Pluimvee verwerkende industrie
Vishandel G. van de Mheen
VOC

Ledenshop

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Sportpark "De Burcht"
Luxoolseweg 32
3862 WJ Nijkerk

Postbus 39
3860 AA Nijkerk

Tel. 033-2453189
info@nsc-nijkerk.nl

Lid worden.

Om (spelend) lid te worden van onze vereniging kunt u onderstaand inschrijfformulier invullen met uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens zijn voor onze leden- en contributieadministratie en worden ook doorgegeven aan de KNVB. De inschrijfkosten bedragen EUR 10,00.

Uw lidmaatschap kan op ieder moment ingaan en duurt ten minste tot het eind van het lopende speelseizoen. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging, dat schriftelijk dient te gebeuren bij de ledenadministratie, of online via het uitschrijf formulier. Bij beëindiging van het lidmaatschap bent u contributie verschuldigd over het totale verenigingsjaar, dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Overschrijving dient te gebeuren voor 15 juni.

Correspondentie Ledenadministratie:
ledenadministratie@nsc-nijkerk.nl
Postbus 39
3860 AA
Nijkerk

 

Inschrijven bij NSC

Achternaam:
Voornaam:
Voorletters:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Geboorteplaats:
Mobiel nummer:
Mail adres:
Geboorte datum nieuwlid:
Nationaliteit:

Hierbij machtig ik de Nijkerkse Sportclub om tot wederopzegging de contributie en eventuele door boetes automatisch af te schrijven van:

Naam bankrekeninghouder:
Rekening nummer (IBAN)


U ontvangt per mail een bevestiging welke getekend retour gezonden kan worden met een copy van een geldig ID, paspoort of rijbewijs (voor leden vanaf 10 jaar).