Lid worden.

Om (spelend) lid te worden van onze vereniging kunt u onderstaand inschrijfformulier invullen met uw persoonlijke gegevens. Deze gegevens zijn voor onze leden- en contributieadministratie en worden ook doorgegeven aan de KNVB. De inschrijfkosten bedragen EUR 10,00.

Ook kunt u het inschrijfformulier zelf afdrukken, invullen en inleveren bij de ledenadministratie met een kopie van een geldig identiteitsbewijs (bijv. paspoort).

Uw lidmaatschap kan op ieder moment ingaan en duurt ten minste tot het eind van het lopende speelseizoen. Het lidmaatschap geldt tot wederopzegging, dat schriftelijk dient te gebeuren bij de ledenadministratie, of via NSC, Postbus 39, 3860 AA, Nijkerk. Bij beëindiging van het lidmaatschap bent u contributie verschuldigd over het totale verenigingsjaar, dat loopt van 1 juli tot en met 30 juni. Overschrijving dient te gebeuren voor 15 juni.

Verklaring speelgerechtigdheid pupillen

Inschrijven bij NSC

Achternaam:
Voornaam:
Voorletters:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Geboorte plaats:
Mobiel nummer:
Mail adres:
Geboorte datum:
Nationaliteit:

Hierbij machtig ik de Nijkerkse Sportclub om tot wederopzegging de contributie en eventuele door boetes automatisch af te schrijven van:

Naam bankrekeninghouder:
Rekening nummer:

U ontvangt per mail een bevestiging welke getekend retour gezonden kan worden met een copy van een geldig ID, paspoort of rijbewijs (voor leden vanaf 10 jaar).