Vrijwilligers

Onze vereniging is voor een belangrijk deel afhankelijk van de belangenloze inzet van een groot aantal vrijwilligers. Mensen die N.S.C. een warm hart toedragen en graag hun steentje willen bijdragen tot een goed verloop van alle activiteiten. Denk maar eens aan het onderhoud van de velden en gebouwen, training en begeleiding van elftallen, organisatie van wedstrijden en evenementen, bediening in de kantine, etc.

Zonder de inzet van deze mensen is het niet mogelijk om een vereniging als de onze draaiende te houden. We zijn daarom erg blij en trots om deze mensen in ons team te hebben. Toch kunnen we altijd nieuwe mensen gebruiken, omdat nu eenmaal omstandigheden kunnen veranderen. Voel je er wat voor om ook de handen uit de mouwen te steken en ons een handje te helpen, schroom dan niet en meld je bij je leider of het bestuur.

Om deze mensen in het zonnetje te zetten wordt er jaarlijks een vrijwilligersavond georganiseerd.