NijSoCo

De Nijkerkse Someravond Competitie is een tropisch recreatief voetbal toernooi. Ongeveer 400 spelers uit de regio Nijkerk, Nijkerkerveen, Hoevelaken, Harderwijk, Ermelo, Putten, Voorthuizen,Terschuur en Spakenburg strijden wekelijks in bedrijven-, dames- en herenteams competities om de verschillende prijzen. Het toernooi wordt aan het begin van de zomer gedurende 5 weken afgewerkt.

Sportiviteit, gezelligheid en tropische sferen staan centraal!

Het geheel wordt afgesloten met een groots en spetterend festijn, in de regio inmiddels bekend als “de Ladiesnight”. De laatste zaterdag staat inmiddels bij ruim 700 mensen geboekt in de agenda's.

Doelstelling van de NijSoCo is het genereren van inkomsten, welke wordt gebruikt om de NSC  op een hoger niveau te brengen.

Wilt u meer informatie bezoek dan onze website!
www.nijsoco.nl