Supportersvereniging "Blauw Geel".

De supportersvereniging is opgericht op 23 december 1954 door wijlen de heer Jan Blok met als doel de Nijkerkse Sport Club waar mogelijk te steunen.
Dit is in de loop der jaren heel goed gelukt met als uitschieter het geldelijk ondersteunen van de mooie accomodatie waarover NSC op dit moment beschikt.
Helaas moest de succesvolle rommelmarkt aan het Vetkamp zijn deuren sluiten omdat het pand gesloopt moet worden.

De bingoavonden worden nog steeds elke maand georganiseerd en de opkomst is een succes.
Maar met alleen de jaarlijkse contributie van € 12,50 per lid en de opbrengst van de  avonden die georganiseerd worden kan de supportersvereniging geen potten breken.
Toch wil zij één keer per jaar een gezellige avond organiseren voor haar trouwe leden.

Er is een FANSHOP gestart die alle leden de mogelijkheid biedt om iets tastbaars van zijn of haar "CLUPPIE"  aan te schaffen.
Er zijn T-shirts, sweaters, paraplu's, mutsen, sjaals, usbsticks en baniertjes in de aanbieding voor bedragen tussen de € 6,00 en € 10,00, dus dit kan geen belemmering zijn.
Ook hoopt de supportersvereniging nog steeds op nieuwe leden.
Voor maar € 12,50 bent U al lid. Niet WACHTEN maar DOEN!

Contact persoon

Patrick van de Akker