Hoofdsponsor

Voituron

Sponsors

Schoonderbeek CV
Rabobank Randmeren
Gijtenbeek Beheer
De Vries Pluimvee verwerkende industrie
Vishandel G. van de Mheen
VOC

Ledenshop

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Sportpark "De Burcht"
Luxoolseweg 32
3862 WJ Nijkerk

Postbus 39
3860 AA Nijkerk

Tel. 033-2453189
info@nsc-nijkerk.nl

Bas Ent is herstellende van een zware blessure. Hierbij een update hoe hij er nu voor staat.

Zondag, 2 juli 2017


 
Hierbij een update m.b.t. mijn blessure.
Momenteel 7,5 maand  verder, na het oplopen van m’n blessure en de operatie. Afgelopen maanden zijn eerlijk gezegd erg zwaar geweest. Ik heb in het verleden (helaas) al eens eerder zware blessures gehad, maar nog niet zo zwaar als deze.
De pijn is, behoudens het moment dat het gebeurde, niet het geen geweest wat het meest zwaar is/was. Het moeilijkste is dat je langer dan een half jaar echt niets kan. Je hele dagelijkse leven ziet er anders uit. Dingen die normaal vanzelfsprekend zijn, zijn dat nu even niet. De onzekerheid van het al dan niet goed herstellen en weer gezond worden heeft me ook veel bezig gehouden en natuurlijk nog steeds.
Ik heb in de deze periode proberen vast te houden aan het feit dat de artsen de kans heel groot achten dat ik weer kan sporten in de toekomst en het ook zeker niet uitsluiten dat, dat op dit niveau is. Daarnaast heb ik heel veel steun gehad uit alle hoeken. Ook vanuit de club, de spelers, begeleiders en vrijwilligers. Dat heeft mij echt goed gedaan. Heel erg bedankt hier voor!
Mijn herstel gaat heel langzaam, maar ik voel/zie nog steeds verbetering. Ik hoop binnen afzienbare tijd weer te kunnen hardlopen en weer heel langzaam aan op het veld te kunnen staan. Afgelopen maandag bij de eerste training aanwezig geweest om te kijken. Het begon weer te kriebelen. Kan niet wachten om weer op het veld te staan, al is het alleen al het lopen van rondjes!


« Terug naar het overzicht