Hoofdsponsor

Voituron

Sponsors

Schoonderbeek CV
Rabobank Randmeren
Gijtenbeek Beheer
De Vries Pluimvee verwerkende industrie
Vishandel G. van de Mheen
VOC

Ledenshop

Inschrijven nieuwsbrief

Contact

Sportpark "De Burcht"
Luxoolseweg 32
3862 WJ Nijkerk

Postbus 39
3860 AA Nijkerk

Tel. 033-2453189
info@nsc-nijkerk.nl

Dinsdagavond 24-4 speelt NSC de belangrijke wedstrijd thuis tegen sv Huizen

Zondag, 22 april 2018

Dinsdagavond speelt NSC een inhaalwedstrijd thuis tegen sv Huizen om 18.30 uur.

 

Huizen is al bijna het hele seizoen de rode lantaarndrager en het zit ze in veel wedstrijden vaak niet mee. Qua spelersmateriaal zou je denken dat de middenmoot realistischer is. Maar zoals het voetbalgezegde luidt: “Je staat waar je hoort te staan”. Afgelopen zaterdag tegen AZSV had er ook meer in gezeten, maar ging de wedstrijd toch verloren met 1-2.

 

NSC heeft een prima generale gespeeld voor de belangrijke wedstrijd tegen Huizen. SDC Putten werd met vlagen ondersteboven gespeeld in de eerste helft en uiteindelijk was de 2-4 winst maar een magere afspiegeling van de kansen die NSC kreeg. Als er 6 a 7 keer gescoord zou zijn was dat niet geflatteerd geweest.

 

Dinsdag moet er met dezelfde instelling gespeeld worden en er mag geen sprake zijn van onderschatting, want de Huizenaren kunnen wel degelijk goed voetballen. Als NSC erin slaagt om Huizen aan de zegekar te binden hebben ze 11 punten meer en nog een wedstrijd minder. Dus simpel gezegd; met dan nog 4 wedstrijden te gaan voor Huizen kunnen ze NSC bijna niet meer inhalen. En NSC doet weer mee voor rechtstreeks lijfsbehoud. Een hele belangrijke wedstrijd dinsdagavond op “De Burcht”.


« Terug naar het overzicht